vrijdag 21 april 2017

Gremmelsbach, een oase van rust


Nabij het Bahnhof (station) van Triberg is het even zoeken naar het juiste pad.


We stijgen vlug en komen terecht bij een prachtig gelegen uitkijkpost.
We zijn echter van plan aan de overkant te wandelen. Het ziet er daar ook heel groen en rustig uit!

We komen uiteindelijk hoog boven Triberg uit en genieten er van het zonnige weer en de blauwe lucht na de voorbije natte dagen!Ook deze viervoeters hebben het naar hun zin...Door het bos met duizenden dennebomen .De eerste huizen van Gremmelsbach beneden onsDe St. Josef kirche in Gremmelsbach Het is genieten van de vele panorama's......en van de natuur die ons omringt.We keren terug naar onze verblijfplaats Triberg.Ook hier vinden we een zonnig terrasje, dicht bij de Wasserfälle!
Morgen proberen we meer van dat!2 opmerkingen:

 1. Helaba,

  Gremmelsbach - ik hoop voor jullie dat de zon mag blijven. Bij ons is het nauwelijks 13°, veel wind en zeer koud tijdens de nacht, zelfs gevroren tot -4°. Voor de volgende 10 dagen hadden Frank en Sabine geen beter nieuws, dus blijf maar waar je bent en geniet van de zon, de stilte en de rust !
  Saluutjes
  Ray

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Irene en Ghislain,
  Het zag er vandaag inderdaad een stuk beter uit voor jullie dan de afgelopen dagen. Elk seizoen heeft zijn eigen charmes maar je hebt al verschillende seizoenen gehad in enkele dagen tijd. Hopelijk blijft het zonnetje schijnen en kunnen jullie verder genieten.
  Veel wandelplezier!!

  BeantwoordenVerwijderen